Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 18 червня

Червень 18, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

В Україні за минулу добу зафіксовано 829 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 61 у дітей та 66 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 195 осіб. За добу одужали 504 особи, померли 23 особи.

▪️ За останню добу проведено 21 204 тестування, з яких 12 106 методом ПЛР, 

9 098 методом ІФА.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Львівській (171), Закарпатській (74) та Рівненській (73) областях.

▪️ За минулу добу Україна встановила новий антирекорд за кількістю нових випадків COVID-19 за весь час пандемії. Аналіз ситуації останнього тижня говорить про збільшення вдвічі кількості захворювань за добу. Погіршення епідемічної ситуації спричинене недотриманням громадянами рекомендацій МОЗ. Міністр укотре закликав українців не ігнорувати маскового режиму, ретельно мити руки, користуватися антисептиком та передусім дотримуватися соціальної дистанції. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool