Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 12 червня

Червень 12, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

В Україні за минулу добу зафіксовано 683 нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 152 у дітей та 73 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 130 осіб. Одужало за добу 426 осіб, померло 16 осіб.

▪️ За останню добу проведено 20 173 тестування, з яких 11 701 методом ПЛР,  8 472 методом ІФА.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Львівській області (112), Вінницькій області (81) та у місті Києві (95).

▪️ В Україні зростає показник госпіталізації пацієнтів з СOVID-19. У Києві лише за 11 днів заповненість лікарняних ліжок хворими на коронавірусну інфекцію зросла з 35% до 46%.

▪️ За ініціативою МОЗ уряд прийняв постанову про затвердження обсягів обов’язкового забезпечення потреб закладів охорони здоров’я донорською кров’ю, її компонентами і препаратами на 2020 рік. Прийняття цього документу дозволить гарантувати забезпечення донорською кров’ю всіх громадян, які матимуть у цьому потребу.

▪️ 14 червня — Всесвітній день донора крові. Міністр закликав українців ставати донорами. Донором може бути особа старше 18 років та вагою не менше 50 кг, яка не вживала алкоголю і лікарських засобів за 72 години до здачі крові. З повним переліком правил для здачі донорської крові можна ознайомитися на сайті МОЗ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool