Результати брифінгу Міністра охорони здоров’я Максима Степанов за 7 травня

Травень 07, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

 В Україні за минулу добу зафіксовано 507 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 28 у дітей та 109 у медичних працівників. Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 313 осіб. Одужали за добу 299 осіб, померли 13 осіб.

▪️ За останню добу проведено 7018 тестувань методом ПЛР.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано в Одеській області (63), Чернівецькій області (63) та Дніпропетровській області (56).

▪️ 6 травня на засіданні Уряду затверджено перелік лікарських засобів, які будуть закуповуватися міжнародними організаціями та ДП “Медичні закупівлі”.

▪️ МОЗ розробило алгоритм проведення ПЛР-тестувань перед плановими операціями. Людина, яка потребує госпіталізації, за направленням лікаря за місцем проживання повинна пройти відповідний тест, 2-3 дні перебувати в самоізоляції та тільки після підтвердження негативного результату ПЛР-тестування має право на необхідне лікування.

▪️ У Києво-Печерській лаврі відбувся спалах COVID-19 – зафіксовано 17 нових випадків захворювання серед контактних осіб з інфікованими на цю хворобу. Тому санітарні заходи на території заповідника буде посилено.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool