ПриватБанк запускає онлайн-обмін валюти в Приват24 та терміналах самообслуговування

Лютий 06, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

ПриватБанк запускає послугу онлайн-обміну валют у Приват24 та всіх терміналах самообслуговування банку з 00:01 7 лютого 2019 року. 

Як повідомила прес-служба банку, така послуга буде доступна через інтернет-банк Приват24, мобільний додаток Privat24, і сервіс обміну валют у терміналах самообслуговування.

У режимі онлайн можна буде купувати та продавати найпопулярніші серед українців валюти – євро та американський долар. Продаж валюти онлайн буде здійснюватися за поточним комерційним курсом банку без додаткових комісій.

У Приват24 та мобільному банку перезапуск сервісу онлайн-обміну валют дозволить миттєво купувати та продавати долари США та євро для зарахування на валютні картки або депозити з банківських карток у гривні (у межах встановленого НБУ ліміту до 150 тис. грн на добу). Якщо в клієнта немає валютної картки, інтернет-картку в доларах або євро можна оформити безкоштовно прямо в Приват24 за кілька секунд.

Для обміну готівкової іноземної валюти в терміналі самообслуговування ПриватБанку потрібно вибрати послугу «Обмін валют» у меню термінала «Банківські послуги», внести готівкову валюту та визначити картку, на яку буде перераховано гривні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool