Погода в Україні на вихідні, 4 та 5 травня.

Травень 03, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 601 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій території країни в суботу можливий невеликий дощ, у неділю буде суха погода.

У південних областях та в Криму протягом всіх вихідних опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +4...+15 градусів, удень +10...+24. Вітер змінних напрямків, переважно південний, південно-західний, південно-східний, північно-західний і західний, 1-7 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде переважно дощова погода, у неділю – без опадів. Уночі від +8 до +13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +15...+22. Вітер західний, південно-західний, південно-східний та південний, 1-7 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно суха погода. Вночі від +8 до +15 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +15...+24. Вітер південно-західний, західний, південно-східний та південний, 1-5 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua на півострові опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +7...+14 градусів, удень – до +19...+24. Вітер північно-західних, західних, південно-західних, південно-східних і північних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні – без опадів. Місцями в суботу можливий невеликий дощ. Температура вночі +7...+12 градусів. Денна температура повітря складе +18...+23 градусів. Вітер західних, південно-західних, південно-східних і південних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно дощова погода. Температура повітря вночі до +4...+11 градусів, удень +10...+17. Вітер західний, південно-західний, південно-східний, північно-західний і південний, 1-7 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. В суботу і в неділю висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі від +7 до +10, удень - від +13 до +15 градусів. Вітер південний, південно-східний, північно-східний і східний, 1-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +8...+13 градусів, удень +16...+23. Вітер південно-західних, західних, південно-східних і південних напрямків, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool