Погода: 3 квітня в Україні буде мінлива хмарність

Квітень 02, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 586 | Коментарі: 0

Майже на всій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі становитиме -3...+7 градусів, удень +3...+18. Вітер змінних напрямків, переважно північний, східний, північно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі температура повітря складе -3...+2 градуси, вдень – від +7 до +10. Вітер південно-східний, східний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+3 градуси, вдень повітря прогріється до +6...+13. Вітер північний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-6 м/ с.

У Криму буде мінлива хмарність. На більшій частині півострова – без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря складе -2...+3 градуси. Денна температура повітря буде коливатися від +9 до +11. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-6 м/с.

У східних областях буде хмарно з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі до -1...+2 градусів, денна температура повітря складе +3...+11. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститися до -3...+7 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +11...+18. Вітер східний, північно-східний, південно-східний та північний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +3...+6, удень – до +12...+15 градусів. Вітер переважно східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -3...+1 градус, удень – від +8 до +11. Вітер південно-східний, північно-східний, східний і північний, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool