На Одещині водій автомобіля спричинив ДТП на регульованому переїзді

Травень 12, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

9 травня 2020 року на перегоні Аліяга – Дзинілор (Одеська область) машиніст поїзда на переїзді (без чергового працівника) при швидкості 40 км/год застосував екстрене гальмування для запобігання наїзду на автомобіль ВАЗ.

Незважаючи на заборонне показання світлової та звукової переїзної сигналізації, водій автомобіля (1960 р.н., мешканець с.Кринички) розпочав рух через колії з боку села Старі Трояни у бік села Кринички безпосередньо перед тепловозом.

Через незначну відстань наїзд попередити не вдалося. Внаслідок зіткнення пошкоджено праву частину кузова автомобіля, колієочисник та підніжку складача поїздів.

Крім водія, у салоні автомобіля знаходилося ще 3 особи. Попередньо встановлено, що всі вони перебували з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Травмованого водія доставлено каретою швидкої допомоги до Ізмаїльської міської лікарні. На місце події було викликано представників Нацполіції.

Залізничники вкотре закликають водіїв автотранспорту бути уважним та обережними на залізничних переїздах. Суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливим та їх порушення може призвести до непередбачуваних тяжких наслідків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool