Локомотивне депо Котовськ Одеської залізниці відзначило 145-річчя

Жовтень 22, 2012 | Новини регіонів | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

19 жовтня 2012 року локомотивному депо Котовськ Одеської залізниці виповнилося 145 років із дня заснування.

Незважаючи на солідний вік, локомотивне депо Котовськ на сьогоднішній день входить до п’ятірки найпотужніших депо залізниць України. Підприємство є базовим на Одеській залізниці з утримання й ремонту електровозів змінного струму серій ВЛ80, ВЛ60, ВЛ40у, 2ЕЛ5, 2ЭС5К, а також технічного обслуговування ТО-3 і поточного ремонту ПР-1 маневрових тепловозів серії ЧМЕЗ. Приписний парк депо сьогодні становить 158 локомотивів.
Привітали трудовий колектив з ювілеєм в урочистій атмосфері начальник Одеської залізниці Микола Луханін, головний інженер Головного локомотивного управління Укрзалізниці Євген Ткаченко, голова Дорожнього комітету профспілки Анатолій Прокопенко, мер міста Котовська Анатолій Іванов та інші.
«Протягом багатьох років локомотивне депо Котовськ достойно виконує покладені на нього завдання з ремонту і експлуатації локомотивів, пасажирських та вантажних перевезень. За підсумками галузевого змагання за 2011 рік депо визнано кращим по Укрзалізниці. Це заслуга виключно колективу. Ми пишаємося династіями Гурських, Гурбановичей, Чебанов, Мельничуків, Пешатів, Миколайчуків, Олійників, Урсулов і Рудольфів», – зазначив у вітальному слові до котовчан начальник Одеської залізниці Микола Луханін.
Головний інженер Головного локомотивного управління Укрзалізниці Євген Ткаченко передав трудовому колективу вітання від керівництва Укрзалізниці та висловив сподівання, що депо й надалі процвітатиме та нарощуватиме виробничі потужності.
Цього дня почесні нагороди від Укрзалізниці та Одеської залізниці отримали 36 працівників депо. Ще 80 працівників було заохочено цінними дарунками та почесними грамотами згідно з рішенням адміністрації та профспілкового комітету локомотивного депо Котовськ.
Завершились урочистості святковим концертом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool