Компанія Berlin Chemie Menarini Group в Україні підтримала Національну Медичну Премію

Листопад 09, 2012 | Новини регіонів | Переглядів: 1383 | Коментарі: 0

Українську медицину звикли виключно критикувати. Підстав для цього є багато, більшість з них – конструктивні. Тим не менш, в українській системі охорони здоров’я є й свої переваги, медичні відкриття, позитивні зрушення та професійні досягнення.

«Останнім часом в сфері охорони здоров’я України – критично мало хороших новин. Дізнавшись про Національну Медичну Премію (далі НМП), яка відзначатиме кращих представників медичної спільноти, я зрозумів, що це шанс не тільки повернути давно втрачений соціальний статус медичного працівника та престиж професії лікаря у суспільстві, а й розповісти українцям, що попри труднощі, нам є ким і чим пишатися», – зазначає Олег Іщенко, Голова Представництва фармацевтичної компанії Berlin Chemie Menarini Group в Україні, який вирішив одним із перших підтримати НМП.
Як додає з цього приводу Співголова Оргкомітету НМП Сергій Сошинський, надзвичайно приємно відчувати підтримку одного з лідерів фармацевтичного ринку України. Тримати планку найвищої в Україні громадської відзнаки у сфері медицини – почесно. НМП високо цінує підтримку небайдужих партнерів та спонсорів. Адже це саме вони є одними з тих важелів, які, забезпечують матеріальну підтримку проекту і не впливають на процес відбору лауреатів Премії. Таким чином, НМП залишається незалежною і незаангажованою, надавши право визначати переможців виключно лікарям-експертам, пацієнтам та членам Журі конкурсу.
Подяку та відзнаку генеральному спонсору НМП – Представництву фармацевтичної компанії Berlin Chemie Menarini Group в Україні – в особі Голови Представництва Олега Іщенка особисто висловив та вручив 1 листопада 2012 року Співголова Оргкомітету НМП Сергій Сошинський. Підтримка та пропозиція подальшого співробітництва Berlin Chemie Menarini Group в Україні та НМП була високо оцінена Оргкомітетом конкурсу.
Як згодом зазначив Олег Іщенко, підтримка НМП на наступні роки – справа честі. За його словами, отримати НМП йому б було, у свій час, надзвичайно приємно. 15 років досвіду роботи лікарем дають право Голові Представництва фармацевтичної компанії Berlin Chemie Menarini Group в Україні стверджувати про недостатню мотивацію медичного персоналу в Україні. Кожен працівник системи охорони здоров’я, починаючи від головного лікаря та закінчуючи рядовим санітаром, хоче і заслуговує на те, аби його робота була гідно оцінена. Досі в Україні не було нагород, якими б відзначалися кращі з кращих медичних працівників. Сьогодні ж завданням НМП є пошук таких спеціалістів, еліти медичної сфери України.
НМП є не тільки символом визнання медика на всеукраїнському рівні, а й додатковою відповідальністю для її лауреатів. Адже отримання НМП – це ще й символ необхідності відповідати статусу лауреата Національної Медичної Премії шляхом систематичної роботи над собою, підвищення кваліфікації. Переможці НМП повинні стати прикладом для підростаючого покоління, для молоді та для будь-якого іншого лікаря.
На думку Голови Представництва фармацевтичної компанії Berlin Chemie Menarini Group в Україні обов’язковими критеріями відбору кращих лікарів країни повинні стати: порядність, високий професіоналізм і подекуди одержимість своєю професією. А НМП – є тим об’єктивним підходом і прожектором, що збирає думки спеціалістів у сфері охорони здоров’я України, обираючи найкращих медиків країни.
Побажаннями НМП стати одним із національних свят, приурочених кращим медиками країни, завершив розмову з журналістами, які цікавились форматом співпраці лідера фармацевтичного ринку України з НМП, Олег Іщенко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool