Інформація для споживачів, які отримують пільги

Грудень 13, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1707 | Коментарі: 0

Міністерство соціальної політики ініціює зміни, що дозволять пільговикам переходити на готівкову форму впродовж всього опалювального сезону, а не обмежуватись датою до 15 жовтня

Про відповідні зміни до порядку надання пільг розповів сьогодні заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

"Зараз це рішення проходить погодження з Кабміном, щоб з 1 січня 2020 року ті хто хоче перейти на готівкову форму субсидій могли це зробити будь коли. Для максимального поширення інформації ми на сайті Мінсоцполітики розмістимо дорожню картку процесу та розповсюдимо по усіх регіональних управліннях соцзахисту, щоб кожен пільговик міг прийняти зручне для себе рішення", - сказав Віталій Музиченко.


Довідково:

Станом на початок цього року на житлово-комунальні субсидії бюджетом передбачено 55,1 млрд грн, після перерозподілу у травні поточного року суму було скориговано 47,5 млрд грн, яка повністю перекриває потреби пільговиків. При цьому лише 6% заявникам відмовлено в отримання субсидії, всього подали заяв з травня 2019 року майже 1 млн 300 осіб.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool