Галерею книжок «Топовий письменник бібліотеки» представили у Кропивницькому

Вересень 15, 2024 | Новини регіонів | Переглядів: 105 | Коментарі: 0

В обласному центрі  Центральна міська бібліотека для дітей влаштувала справжнє свято для всіх поціновувачів книгта читання – галерею книжок «Топовий письменник бібліотеки»

На особливу подію завітали діти, батьки та всі, хтолюбить читати.

В цьому році на «п’єдестал»найкращих потрапили улюблені українські письменники, книги яких давно завоювали серця читачів: Всеволод Нестайко, Олена Рижко, Галина Вдовиченко, Сашко Дерманський, Сергій Гридін. Кожен авторподарував дітям не лише захоплюючі історії, але й цінні уроки. Діти із задоволенням ділилися враженнями від прочитаних книг, які стали частиною їхнього життя.

Галерею книжок «Топовий письменник бібліотеки» представили у Кропивницькому

Галерею книжок «Топовий письменник бібліотеки» представили у Кропивницькому

Ще одна приємна несподіванка  чекала відвідувачів  – 150 нових, сучасних  видань на будь-який смак і вподобання. Тут і вічна класика, і закручені детективи, ізворушливіромани про кохання,  і карколомні пригоди, фантастика та цілий світ казкових історій.  «Крутезнийподарунок» викликав жваву реакцію та захоплення у читачів. Кожен знайшов для себе щось особливе.

Впевнені, що ці нові видання знайдуть своїх читачів і, можливо, потраплять на почесні місця галереї «Топовий письменник бібліотеки» у наступному році.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool