Житомирщина: директор гімназії педофіл

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

На Житомирщині закінчився судовий розгляд резонансної справи педагога-педофіла. Обвинуваченого визнано винним і засуджено до шести років позбавлення волі.

Четвертого листопада Бердичівський міськрайсуд поставив крапку у резонансній справі керівника загальноосвітньої гімназії, якого було затримано на початку року під час спроби змусити неповнолітнього вступити з ним у статевий контакт.

Як повідомив т.в.о. начальника УМВС України в Житомирській області Василь Дячук, в ході слідства правоохоронці зібрали низку неспростовних речових доказів, що підтвердили хворобливу пристрасть 59-річного педагога та причетність його до насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом під час додаткових занять з одним із учнів гімназії.

Відтак, за вироком суду обвинувачений проведе у в’язниці наступні шість років. Також його зобов’язано виплатити 150 тисяч гривень моральної шкоди родині неповнолітнього хлопчика.

 mvs.gov.ua


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool