Житомирщина: директор гімназії педофіл

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

На Житомирщині закінчився судовий розгляд резонансної справи педагога-педофіла. Обвинуваченого визнано винним і засуджено до шести років позбавлення волі.

Четвертого листопада Бердичівський міськрайсуд поставив крапку у резонансній справі керівника загальноосвітньої гімназії, якого було затримано на початку року під час спроби змусити неповнолітнього вступити з ним у статевий контакт.

Як повідомив т.в.о. начальника УМВС України в Житомирській області Василь Дячук, в ході слідства правоохоронці зібрали низку неспростовних речових доказів, що підтвердили хворобливу пристрасть 59-річного педагога та причетність його до насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом під час додаткових занять з одним із учнів гімназії.

Відтак, за вироком суду обвинувачений проведе у в’язниці наступні шість років. Також його зобов’язано виплатити 150 тисяч гривень моральної шкоди родині неповнолітнього хлопчика.

 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool