Житлові будинки мають бути якнайшвидше передані на баланс ОСББ,-Олександр Мосін

Серпень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 серпня, у міській раді Кропивницького відбулася робоча зустріч заступника міського голови Олександра Мосіна з керівниками об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та начальниками ЖЕО.

Механізми передачі технічної документації представникам ОСББ та інші питання, пов'язані з процесами організації та становлення об’єдань власників житла стали предметом обговорення учасниками зустрічі.

- Здійснення права власності у багатоквартирному будинку — це велика відповідальність, - наголосив у розиові Олександр Мосін. -Тому після передачі усієї необхідної технічної документації і переведення будинку з балансу ЖЕО на баланс ОССБ, керівник останнього повинен в той же день підписати договори на обслуговування житлових будинків з відповідними підрядними організаціями. Це потрібно робити невідкладно, щоб мешканці будинків у підсумку не залишились без водо- чи теплопостачання.

У свою чергу, начальники ЖЕО надали детальні звіти щодо кількості створених об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та стадії процесу передачі технічної документації по кожному з них.

-Багатоквартирні житлові будинки мають бути якнайшвидше передані на баланс ОСББ, - наголосив Олександр Мосін. – Це державницька позиція, це – вимога і доручення міського голови Андрія Райковича, який на останній апаратній нараді чітко визначив завдання з розвитку механізмів управління житловим фондом та ефективного його підготовки до зими.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool