Житель Знам’янського району допоміг працівникам міліції за «гарячими слідами» затримати крадія

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Зловмисник на одному з ринків міста поцупив з прилавка гаманець з грошима. Випадковий перехожий наздогнав злодія, а потім негайно зателефонував до міліції. Викрадені кошти правоохоронці вилучили та повернули потерпілій.

З’ясувалося, що 31-річний житель міста Олександрії неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, і не лише в Кіровоградській області. Раніше чоловік відбував покарання в іншій державі за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Так закінчилася його поїздка на заробітки закордон.
Наразі у суді розглядаються матеріали кримінального провадження щодо вчинення зловмисником крадіжок на території малої батьківщини. Втім цей факт не зупинив олександрійця на шляху до отримання «легких» грошей.
Приїхавши до сусіднього районного центру, чоловік на місцевому ринку поцупив з прилавка гаманець з грошима, що належав власниці торгової точки. Випадковий перехожий, який помітив втікача, не залишився байдужим до біди потерпілої.
Тож «кримінальна подорож» злодія завершилася невдачею на території вокзалу, звідки він планував автобусом повернутися до рідного міста. У зловмисника працівники міліції вилучили кошти у сумі понад 5 тисяч гривень та повернули їх потерпілій.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – розповів начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий. – Зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження чи позбавленні волі. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool