Завершено перевірку відносно прокурора Кіровограда

Грудень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

Прокуратурою області в місячний термін завершено службову перевірку відносно прокурора м. Кіровограда Васильєва Є.О.

За словами виконувача обов’язків прокурора області Леоніда Панченка за її результатами будь-яких протиправних дій чи бездіяльності щодо перешкоджання реалізації конституційного права громадян України збиратися мирно і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, або спрямовані на завдання шкоди життю, здоров’ю, майну фізичних осіб у період з 21 листопада 2013 року по 22 лютого 2014 року, у тому числі протиправних дій чи бездіяльності, спрямованих на сприяння узурпації влади колишнім Президентом України Віктором Януковичем, а також сприяння сепаратистським проявам з боку Васильєва Є.О. як під час перебування на посаді прокурора Київського району м. Донецька Донецької області, так і на посаді прокурора м. Кіровограда не встановлено.
«Васильєва Є.О. за власним бажанням переведено на керівну посаду до іншого регіону», - зазначив Леонід Іванович.
Нагадаємо, підставою для проведення службової перевірки стало звернення громадян щодо перебування Васильєва Є.О. на посаді прокурора Київського району м. Донецька.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool