Застереження від МНС

Липень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1376 | Коментарі: 0

Літні водойми: зона ризику

Оперативні зведення УМНС минулих вихідних рясніють повідомленнями про загибель людей на водоймах області. Троє чоловіків та одна жінка поповнили сумний список потопельників цього купального сезону. Загалом, з початку року внаслідок необережного поводження на воді загинули 42 людини, троє з них - діти.
31-річна жінка потонула у ставку села Піщаний Брід та 31-річний чоловік - у ставу поблизу с. Перчунове Добровеличківського району. Їхні тіла 23-го липня вилучили з водойм водолази. У с. Рубаний Міст Новомиргородського району у р. Велика Вись потонув 60-річний чоловік. Тіло нещасного дістали з водойми місцеві жителі. На Інгулі у обласному центрі загинув 40-річний чоловік. Його тіло вилучили з води водолази.
Цих жертв могло і не бути, якби загиблі дотримувалися правил безпечної поведінки на воді. Тож нагадуємо:
Відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Якщо ви відпочиваєте разом з дітьми, постійно контролюйте їх у воді.
Не заходьте у воду напідпитку – майже 90% загиблих на воді – це громадяни у стані алкогольного сп’яніння.
Уникайте води із швидкою течією.
Якщо ви не вмієте плавати, або не впевнені у власних силах, не запливайте далеко від берега на надувних плавзасобах, адже вони у будь-яку хвилину можуть вас підвести.
Ніколи не плавайте наодинці, купаючись у незнайомому місці, не пірнайте з берега.
Дотримання цих нескладних правил поведінки забезпечить вам приємний відпочинок без трагічних наслідків.
 

ІНФОРМУЄ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool