Замовне вбивство у Кіровограді

Січень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1842 | Коментарі: 0

Життя співмешканця місцева жителька оцінила у 10 тисяч гривень. 52-річна кіровоградка разом зі своєю родичкою замовили кільком молодикам «перевиховання» чоловіка, що у результаті закінчилося смертю потерпілого. За такі дії підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі.

Пригода сталася у період новорічних свят.

До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся невідомий чоловік, який повідомив про те, що в одному з мікрорайонів обласного центру у приватному будинку він бачив труп чоловіка.

Слідчо-оперативна група міськвідділу негайно виїхала за вказаною адресою. Інформація підтвердилася. В одній із кімнат правоохоронці виявили бездиханне тіло 52-річного кіровоградця з численними травмами голови та тіла.

Працівники міліції одразу ж почали ретельно відпрацьовувати усі можливі версії вбивства та проводити необхідні слідчі дії.

Як згодом було встановлено, до вчинення злочину виявилися причетними співмешканка потерпілого та її родичка. У той трагічний день між чоловіком та жінкою виникла чергова сварка, після якої мати зателефонувала своїй доньці й почала жалітися про побиття та образи. Родичка запропонувала найняти хлопців, щоб помститися кривднику. Виконавців замовлення дівчина знайшла серед своїх знайомих. За 10 тисяч гривень парубки згодилися відлупцювати чоловіка.

Молодики приїхали за вказаною адресою й жорстоко побили руками та ногами кіровоградця, аж поки він не знепритомнів. Потім молодша родичка битою нанесла йому ще декілька ударів в область голови. Розрахувавшись з «найманцями», зловмисниці швиденько зібрали речі й переїхали до іншого помешкання.

Правоохоронці оперативно встановили місце перебування підозрюваних та затримали їх. Менш ніж за добу розшуковці вийшли й на слід виконавців замовлення – чоловіків віком від 20 до 25 років.

- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 п. 12 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Сергій Коса. – Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool