Законослухняні керівники кіровоградських підприємств виконали рішення виконкому

Січень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Законослухняні кеірвники кіровоградських підприємств виконали рішення виконавчого комітету міської ради від 15 грудня 2014 р. № 619 «Про демонтаж тимчасових споруд».

Як повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко, п’ять незаконно встановлених тимчасових споруд зникли з території обласного центру і демонтували їх власники за власний кошт
Це такі павільйони і вагончики, як:
- пересувний вагон «Жива риба» по вул. Добровольського (між будинками № 13 та 15);
- пересувний вагон з продажу кондитерських виробів по вул. Жовтневої революції (біля будинку № 37/16);
- споруди біля торговельно-ярмаркового майданчика «Овочевий» по вул. Героїв Сталінграда, 35 - павільйон «Пакети», кафе фаст-фуд «Шаурма» та пересувний вагон «Жива Риба».
У той же час, звернув увагу Сергій Васильченко, у Кіровограді після отриманого попередження залишаються не демонтованими тимчасові споруди по вулиці Дворцовій, розміщення яких суперечить вимогам наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності». Зважаючи на ігнорування законних вимог міської влади керівниками підприємств, у власності яких перебувають літні майданчики на вулиці Дворцовій, найближчим часом міська комісія з демонтажу тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності проведе своє засідання та рекомендуватиме виконавчому комітету прийняти рішення щодо примусового демонтажу конструкцій павільйонів.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool