You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Закінчено розслідування у кримінальній справі щодо організованої групи яка вчиняла злочини у бюджетній сфері та сфері АПК

Липень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1705 | Коментарі: 2

Слідчим відділом прокуратури області закінчено досудове слідство та спрямовано на судовий розгляд кримінальну справу за обвинуваченням голови правління ВАТ «Йосипівське ХПП», головного бухгалтера цього ВАТ, директорів двох товариств з обмеженою відповідальністю - всього 5 осіб, у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.190, ч.3 ст.28, ч.2 ст.364, ч.3 ст.28 ч.2 ст.366, ч.3 ст.209 КК України.  Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Встановлено, що вказані особи у складі організованої групи шляхом зловживання службовим становищем, складання фіктивних документів та укладання фіктивних договорів щодо продажу Аграрному Фонду України 1000т зерна пшениці 2 класу, вчинили заволодіння грошовими коштами Аграрного фонду України на суму 1 418 320 грн., які в подальшому шляхом вчинення фінансових операцій у господарській діяльності, легалізували.
Обвинувачені по справі голова правління ВАТ «Йосипівськие ХПП» та головний бухгалтер ВАТ заарештовані.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool