За ухилення від сплати податків - до кримінальної відповідальності

Березень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

На контролі прокуратури області перебуває досудове слідство у кримінальній справі стосовно керівника одного з приватних підприємств міста Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Він скоїв умисне ухилення від сплати податку на додану вартість на суму близько 442 тис. грн, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів у значних розмірах. 

Наразі податковою міліцією Державної податкової служби у Кіровоградській області йому пред’явлено обвинувачення в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.212 (ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України.
Заподіяні збитки директором підприємства відшкодовані в повному обсязі.
У зв’язку з цим, відповідно до ч.4 ст.212 КК України кримінальна справа відносно нього буде направлена до суду для звільнення від кримінальної відповідальності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool