За три дні на Кіровоградщині задонатили майже 50 тисяч гривень на ЗСУ

Жовтень 18, 2022 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Від п’ятниці, 14 жовтня, в Олександрійській громаді триває благодійний марафон на підтримку Збройних Сил України «Захисник баче – москаль скаче».

Від п’ятниці, 14 жовтня, в Олександрійській громаді триває благодійний марафон на підтримку Збройних Сил України «Захисник баче – москаль скаче».


Наразі вдалося зібрати вже 48 408 гривень.

До попередньою суми в майже 26,5 тисяч гривень додалося ще 16 770 грн, які передали викладачі педагогічного коледжу та 5 250 грн – від колективу дитячого садочка № 25.

Кошти збирає Координаційний центр волонтерів, що знаходиться у колишньому приміщені банку «Надра».

Благодійний марафон «Захисник баче – москаль скаче» триватиме до 22 жовтня. По його завершенню волонтери придбають тепловізор(и) для олександрійських захисників, які сьогодні перебувають на передовій.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool