You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

За самовільне захоплення землі прокуратурою області порушено кримінальну справу відносно керівників фермерського господарства

Липень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1417 | Коментарі: 0

За ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 365-1 та ч.2 ст.197-1 Кримінального кодексу України, прокуратурою області порушено кримінальну справу відносно двох керівників одного з сільських фермерських господарств (СФГ) Олександрівського району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Встановлено, що очільники СФГ, які водночас є депутатами районної ради, навесні поточного року самовільно зайняли земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею понад 70 га, що перебуває в оренді відкритого акціонерного товариства (ВАТ) і, в свою чергу, належить власникам 16 паїв. В результаті, згаданому ВАТ завдано шкоди на суму близько 70 тисяч гривень.
Наразі досудове слідство проводить прокуратура Олександрівського району.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool