За результатами проведення другого етапу операції Берег-2011 порушено понад 30 кримінальних справ

Липень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1425 | Коментарі: 0

Літній курортний сезон триває. Працівники міліції продовжують вживати заходів щодо зміцнення правопорядку та забезпечення безпеки громадян у місцях масового відпочинку та оздоровлення. З 1 по 9 липня на території області проведено другий етап операції «Берег-2011». Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

За добу до проведення заходів залучалось у середньому близько 700 працівників органів внутрішніх справ та членів громадських формувань.
У результаті відпрацьовано майже 800 місць масового відпочинку, у тому числі понад 50 дитячих санаторіїв-профілакторіїв, 141 пляж, 99 лісопаркових зон, 101 базу відпочинку, 109 готелів гуртожитків та профілакторіїв, а також 287 нічних клубів і барів.
За скоєння адміністративних правопорушень затримано понад 3200 осіб, з них 47 – за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та 70 – за ст. 178 КУпАП (розпиття спиртних напоїв у громадських місцях і поява у громадських місцях у п’яному вигляді).
За підозрою у скоєнні злочинів затримано 34 особи. Порушено 34 кримінальні справи. Затримано 1 особу, що перебувала у розшуку. Із незаконного обігу вилучено 3 одиниці вогнепальної зброї.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool