З початку року кіровоградські податківці зібрали до бюджетів усіх рівнів 741 6 млн грн

Червень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1391 | Коментарі: 0

Адміністрування податків до бюджетів усіх рівнів – основне завдання державної податкової служби. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області .

Для його виконання кіровоградські податківці докладають максимальні зусилля. В результаті протягом січня-травня нинішнього року завдяки сумлінному ставленню до свого конституційного обов’язку, підприємства та організації Кіровоградщини сплатили до державного бюджету 283,5 млн. грн., що складає 130,1 відс. до надходжень відповідного періоду року минулого. До загального фонду зібрано 274,8 млн. грн., що складає 129,5 відс. до 2010 року (додатково надійшло 62,6 млн. грн.).
До державного бюджету темпи росту надходжень складають по таких бюджетоформуючих платежах, як податок на додану вартість (додатково отримано 46,3 млн. грн.) та податок на прибуток підприємств (35,2 млн. грн.).
За січень-травень нинішнього року надходження місцевого бюджету складають 458,1 млн. грн. або 112,3 відс. до завдання. В тому числі до загального фонду надійшло 436,3 млн. грн. або 109,8 відс. до завдання.
Виконання завдань відбулось по таких основних бюджетоформуючих платежах місцевого бюджету, як податок з доходів фізичних осіб (додатково надійшло 28,8 млн. грн.) та платі за землю (додатково надійшло 8,7 млн. грн.). Приріст надходжень у січні-травні в порівнянні з відповідним періодом минулого року складає 86 млн. грн. (23,1 відс.).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool