Як записатися в поліклініки Кропивницького: онлайн та телефоном

Березень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 3795 | Коментарі: 0

Кропивничани мають можливість записатися на прийом до сімейного лікаря через інтернет та за телефоном, повідомляє FOTOINFORM.NET

Містяни звикли, якщо зібрався до лікарні, то прийдеться почекати в черзі.

Для зручності пацієнтів був створений сервіс з електронним записом до лікаря. Якщо ви захворіли та хочете потрапити без черги та в зручний вам час, користуйтеся онлайн записом.

Нагадаємо, що у місті Кропивнцький працює Medcard24, де за наявності у вас комп'ютера або смартфону можна записатися на прийом до сімейного лікаря. Якщо ви вже підписали декларацію з лікарем, то система ідентифікує вас за номером телефону, відразу приведе в електронний кабінет до вашого доктора і ви зможете вибрати зручний для вас день і час прийому. Не встигаєте і хочете скасувати запис, це теж можна зробити онлайн.

Записатися на прийом до лікаря можна за посиланням 

читайте також: Незабаром кропивничани вже не зможуть купити антибіотики в аптеках без рецепта


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool