Всі йдуть на карантин: у Кропивницькому призупинено навчання в усіх освітніх закладах

Березень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 3339 | Коментарі: 0

Сьогодні, ввечері,11 березня, у міській раді Кропивницького продовжилось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Зважаючи на рекомендації Кабінету міністрів та з метою запобігання поширення будь-яких вірусних інфекцій, рішенням комісії вирішено ввести карантин, та припинити навчання в усіх освітніх закладах міста, дошкільних навчальних закладах Кропивницького. Також члени комісії настійливо рекомендують містянам утриматись від проведення будь — яких масових заходів!

- Я хочу загострити увагу всіх містян, що коронавірусу в місті немає! Як і перевищення епідпорогу. Ці заходи — суто упереджувальні!, - наголосила начальниця управління освіти Лариса Костенко. - Ми просимо з розумінням поставитись до прийнятого рішення, не чинити паніки!

За інформацією Лариси Костенко карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня включно.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool