Вогнеборцями Кіровоградщини у житловому секторі приборкано 3 пожежі

Жовтень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

26 жовтня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі. 

Об 11:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Будівельників смт Смоліне Маловисківського району. Пожежу легкового автомобіля ВАЗ-2108 загасили рятувальники 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне. Об 11:46 пожежу було локалізовано та об 11:47 – ліквідовано. Залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. 

О 14:21 надійшло повідомлення про те, що на вул. Набережній с. Дружелюбівка Добровеличківського району виникла пожежа 16 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку. О 15:03 пожежу було локалізовано та о 15:19 - ліквідовано. На ліквідацію пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка.

О 18:43 стало відомо про пожежу на вул. Шевченка с. Івангород Олександрівського району. Там виникла пожежа 12 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. О 19:30 пожежу локалізували та о 20:02 - ліквідували рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка. Залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool