Вітання головного рятівника Кіровоградщини

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Шановні колеги! Дорогі ветерани! Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята - Дня рятівника!

Наше свято об’єднує мужніх людей, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги - забезпечення надійного захисту життя людей та національного багатства від вогню та стихії. Саме тому професія рятувальника одна з найнебезпечніших і водночас дуже потрібних суспільству.
Особливої шани заслуговує кожен працівник Служби порятунку Кіровоградщини за вірність обраній справі, обов’язку та присязі, за готовність оперативно реагувати на виклики часу та йти на допомогу кожному громадянину.
Висловлюю щиру подяку ветеранам, які стояли біля витоків служби, силою свого завзяття творили та зміцнювали її, надаючи гідний приклад наступним поколінням рятувальників.
Нехай ваш високий професіоналізм, сумління, відданість справі будуть і далі спрямовані на гідну реалізацію своєї благородної й гуманної місії, а у родинах завжди панує мир та злагода.
Зі святом вас!

З повагою

Начальник Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool