Вимагають хабар - телефонуйте в Управління ДАІ

Червень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1711 | Коментарі: 0

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області проводить активну боротьбу з хабарництвом. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області .

У зв'язку з цим співробітники УДАІ звертаються до жителів Кіровоградщині з проханням обов'язково повідомляти у випадку, якщо хто-небудь із співробітників органів внутрішніх справ вимагає від вас грошей.
Для фіксації правопорушень, скоєних інспекторами цілодобово працює «телефон гарячої лінії УДАІ УМВС в Кіровоградській області».
За всіма повідомленнями громадян проводяться службові розслідування й приймаються відповідні заходи реагування.

Номер «гарячої лінії» УДАІ МВС України в Кіровоградській області - (0522) 35-75-33.

Слід зазначити, що з початку року працівниками ДАІ задокументовано 47 фактів спроби дачі хабарів водіями інспекторам, за якими порушено 3 кримінальних справ.

Співробітники управління ДАІ нагадують, що відповідальність несе як хабарник, так і особа, яка пропонує хабар (згідно ст. 369 Кримінального кодексу України, дача хабара є таким же злочином, як і його отримання).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool