Відзнаками «За заслуги» будуть нагороджені двоє кіровоградських учасників АТО

Березень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Кіровоградські військовослужбовці, учасники антитерористичної операції на сході України, герої бойових дій у Дебальцевому отримають відзнаки виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” ІІ ступеня.

Відповідно до прийнятого сьогодні, 22 березня, рішення виконкому, високі відзнаки будуть вручені солдату, водію інженерно-саперного взводу військової частини – польова пошта В2603, учаснику бойових дій Данільченку Ярославу Валерійовичу та молодшому сержанту, начальнику контрольно-технічного пункту В2603, учаснику бойових дій Швецю Анатолію Антоновичу за мужність і героїзм, виявлені під час виконання військового обов’язку, особистий внесок у забезпечення цілісності та недоторканності суверенної території Української держави, вірність військовій присязі.

Нагородження відзнаками виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” буде проведене в урочистій обстановці.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool