Відкриття виставки живопису Буковель-2011 (ФОТО)

Липень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1430 | Коментарі: 0

26 липня 2011року у виставковому залі Івано-Франківської обласної спілки художників України відбулося відкриття художньої виставки «Буковель 2011», яка є підсумком Всеукраїнського зимового пленеру «Буковель. Зима 2011», що проходив за сприяння ТК «Буковель» у лютому цього року.

 На виставці представлені роботи представників творчих спілок Слобожанщини, Криму, Закарпаття, Черкащини, Донеччини, Миколаївщини, Прикарпаття. Виставки цікава тим, що на ній представлено полотна як відомих майстрів в галузі живопису, так і молодих художників. Вдивляючись в етюдні роботи, можна помітити цікаві імпровізації, вловити ниточку творчого пошуку художників у відтворенні чарівного світу Карпат. Особливу увагу відвідувачів привертали роботи Крайнєвої Анастасії (м. Київ), Чернова Дениса (м. Харків), Гончарової Катерини (м. Харків) та Калюжної Ірини(м.Харків). Виставка триватиме до 7 серпня.

Відкриття виставки живопису Буковель-2011 (ФОТО)
 

Відкриття виставки живопису Буковель-2011 (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool