Відбулося відпрацювання житлового сектора у Бережинці

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Як свідчить досвід, найбільша кількість пожеж в Україні виникає у житловому секторі. Саме тому фахівці рятувальної справи протягом усього року проводять роз’яснювальну роботу з громадянами.

16 травня провели тематичні відпрацювання житлового сектора рятувальники у с. Бережинка Кіровоградського району.

Фахівці Служби порятунку нагадали дорослій частині співрозмовників про правила безпеки при користуванні газовими та електроприладами, звернули увагу господарів на те, що забороняється спалювати суху траву та сміття поблизу будівель та споруд, оскільки найменший порив вітру та недогляд за вогнищем можуть спричинити великі пожежі.

Особливу увагу працівники пожежно-рятувальної служби звернули на розмови з підростаючим поколінням. Вже скоро розпочнуться літні канікули. Як відомо, у цей час велика кількість дітей перебуває вдома без нагляду дорослих. Тому дітям дуже важливо дотримуватись правил безпеки: повідомляти батькам про своє місцезнаходження, відпочивати на березі водойми лише під наглядом дорослих, не гратись із легкозаймистими речовинами, з обережністю вмикати електричні прилади тощо.

Крім цього, рятувальники зазначили, що під час робіт на присадибній ділянці, зростає небезпека виявлення застарілих боєприпасів часів Другої світової війни. У такому випадку необхідно позначити місце знахідки, не чіпати її та повідомити про подію за номером «101».

На завершення розмови рятувальники надали громадянам застережні листівки, у яких наводяться поради з питань безпечної життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області

Як свідчить досвід, найбільша кількість пожеж в Україні виникає у житловому секторі. Саме тому фахівці рятувальної справи протягом усього року проводять роз’яснювальну роботу з громадянами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool