Відбулася підсумкова колегія прокуратури Кіровоградської області

Березень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

Під головуванням прокурора області Анатолія Коваленка відбулося розширене засідання колегії, на якій підведені підсумки роботи за минулий рік та визначено першочергові завдання на наступний період.

Засідання відбулось за участі голови Консультативної ради при прокуратурі області Пільгуя М.О. та її відповідального секретаря Раміциної О.М.
«Сьогодні Україна переживає один з найскладніших періодів своєї історії – окупація Криму, війна на Сході та, як наслідок, складне соціально-економічне становище в державі. При цьому, прокуратура повинна продовжувати бути надійною запорукою законності та правопорядку, ефективно виконувати першочергові завдання - захист законних прав і свобод громадян та інтересів держави, забезпечення законності в регіоні, координації діяльності правоохоронних органів по боротьбі зі злочинністю та корупцією», - наголосив прокурор області Анатолій Коваленко, розпочинаючи роботу підсумкової колегії.
Керівник обласної прокуратури повідомив, що завдяки вжитим заходам, в регіоні в цілому спостерігається стабільна ситуація, проте наголосив на необхідності посилення роботи у сфері протидії корупції задля притягнення до відповідальності державних службовців І-ІІІ категорії. Крім того, за словами очільника відомства, вживаються додаткові заходи з метою забезпечення якісного розслідування правопорушень, пов’язаних з перешкоджанням волевиявленню учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності в Кіровограді.
Колегією надано принципову оцінку стану виконання пріоритетних завдань прокурорами районів, а також заслухано пояснення окремих з них щодо шляхів поліпшення роботи.
За результатами засідання учасниками заходу визначено конкретні організаційно-практичні заходи, спрямовані на забезпечення законності в регіоні та підвищення ефективності роботи з пріоритетних напрямів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool