Великодні свята на Кіровоградщині пройшли спокійно, - Сергій Кондрашенко

Квітень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1257 | Коментарі: 0

До несення служби із забезпечення публічної безпеки та порядку на території області залучалося понад 570 поліцейських.

Правоохоронцям допомагали і представники громадських формувань. Завдяки вжитим заходам із профілактики, порушень порядку допущено не було.

За словами керівника поліції області полковника Кондрашенка, найближчим часом поліцейські так само пильнуватимуть за безпекою людей під час поминальних днів.

- Із неділі на усій території Кіровоградщини відбудуться масові заходи, пов’язані з відвідуванням громадянами кладовищ, меморіальних комплексів та інших місць поховань. Крім мешканців області, очікується значна кількість гостей з інших регіонів. Поліція готова забезпечувати порядок, аби громадяни в цей час почували себе у безпеці. Для цього маємо достатню кількість автопатрулів та піших нарядів, до яких залучатимемо наших громадських помічників. Протягом всього часу по області працюватимуть посилені слідчо-оперативні групи, у територіальних підрозділах – наряди реагування патрульної поліції, за порядком на дорогах слідкуватимуть патрульні. Тож, звертаюся до всіх громадян із проханням поставитися до таких заходів безпеки з розумінням, виявляти толерантність один до одного, у жодному разі не нехтувати загальноприйнятими правилами і нормами поведінки,

– зауважив головний поліцейський області.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool