Читай-компанія мандрує по Кіровоградщині

Вересень 27, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 54 | Коментарі: 0

Обласна акція «Читай-компанія мандрує регіоном» триває у Центральній міській бібліотеці для дітей.

Сьогодні на екскурсію «Бібліотека у реалі та у віртуалі» завітали шестикласники Інноваційної гімназії. Учні познайомилися з книжковим фондом, послугами та інформаційними зонами закладу. Звернула на себе увагу інтерактивна карта «Читання – секрет твого успіху». Її головний лейтмотив - «Бібліотеки України відкриті до знань». Багато цікавого дізналися діти про сайт нашої бібліотеки та її сторінку у Facebook. Неабияку зацікавленість у дітей викликали освітні серіали для школярів у застосунку ДІЯ. Освіта.

Вийшли цього дня бібліотекарі і за межі закладу. Бібліотечний десант «Книги там, де діти» сприяла знайомству мешканців мікрорайону з різноманіттям книг, які знаходяться у фонді Центральної міської бібліотеки для дітей.

Захід став чудовою нагодою для спілкування та популяризації читання серед громади.

Читай-компанія мандрує по Кіровоградщині


  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool