Вдалі старти кіровоградських легкоатлетів

Січень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

Не встигли закінчитись різдвяні та новорічні свята, а кіровоградські легкоатлети вже порадували нас своїми черговими здобутками на всеукраїнських змаганнях.

Вітаємо Віталія Пархоменка та його тренера Вячеслава Нищеменка (ДЮСШ №2) зі здобутою срібною медаллю та результатом 6.96 з бігу на 60м серед чоловіків на ХХ всеукраїнських змаганнях в приміщенні «Різдвяні старти», які проходили 9–10 січня в м.Київ.

Також нашу область на цих змаганнях представляли: Юлія Фірсова , яка посіла 4-те місце серед жінок у потрійному стрибку, підопічна Галини Михайлюкової (ОСДЮШОР - 2), Яна Качур – 5-те місце з бігу на 60м серед жінок (тренер Вадим Приймак, Олександрівська ДЮСШ) та Олександр Шелест, який посів 6-те місце з бігу на 1500м серед чоловіків (тренер Павло Армашов, ОКДЮСШ “Колос”). Також до п’тнадцяти кращих увійшли: Тетяна Мельник - з бігу на 400м серед жінок, Олександр Роздобудько та Дмитро Качалов - з бігу на 400м серед чоловіків, тренер Вадим Приймак (Олександрівська ДЮСШ ), Денис Піменов - з бігу на 400м серед чоловіків, тренер Олександр Дарієнко (Новомиргородська ДЮСШ), Марія Паладій - з бігу на 200м серед жінок, тренери Володимир та Наталя Абраменки (ОСДЮШОР - 2) та Григорій Федоровський - з бігу на 60м серед чоловіків, тренер Вячеслав Нищеменко (ДЮСШ №2) .

З початком нового року неабияк відзначилася Катерина Дзюбіна, вихованка Володимира та Наталі Абраменків (ОСДЮШОР–2), що зайняла І місце на всеукраїнських змаганнях з бар’єрного бігу, присвячених пам’яті Заслуженого тренера України М.П.Батруха, які проходили 16 січня у м.Київ.

В цей же час, 16–17 січня, у м.Львів проходив Кубок України з легкої атлетики зі стрибків у висоту “Меморіал Дем’янюка”, на якому виступав наш рекордсмен області Дмитро Яковенко і посів 5-те місце в стрибках у висоту

серед чоловіків з результатом 2.15м, що є гарним показником початку нового сезону.

Тож, старт 2015-го виявився для кіровоградських легкоатлетів досить вдалим. За підсумком проведених трьох всеукраїнських змагань до нашої скарбнички вже покладено дві медалі. Бажаємо натхненння та високих спортивних досягнень нашим спортсменам!

Вікторія Маруценко, прес-центр ФЛАКО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool