Вбивство на Кіровоградщині

Липень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1617 | Коментарі: 0

Працівниками Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області викрито підозрюваних у скоєнні тяжкого злочину. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Передвихідного дня до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із населених пунктів району виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення оперативно-розшукових заходів спільно з колегами із Дніпропетровської області правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 55-річний житель м. Кривий Ріг, якого кілька днів тому було оголошено у розшук.
Подальшими заходами встановлено, що двоє земляків чоловіка 32 та 23 років вирішили заволодіти його транспортним засобом. Тож по мобільному телефону домовились із ним про перевезення вантажу із одного із сіл до міста Долинська. Коли ж потерпілий приїхав на автомобілі до місця призначення, зловмисники зустріли його та запропонували заїхати до лісу, аби завантажити деревину.
Після цього один із підозрюваних наніс чоловіку тілесні ушкодження. Залишивши жертву помирати, зловмисники заволоділи авто та зникли. Від отриманих травм потерпілий помер на місці пригоди.
Встановлено, що вантажний автомобіль напарники встигли розпиляти на частини та продали як металобрухт.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкція якої – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool