Василь Дзядух : Підстав переглядати діючи тарифи на проїзд у громадському транспорті на сьогоднішній день у міської влади немає

Липень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1559 | Коментарі: 0

Відбулась прес-конференція першого заступника міського голови Василя Дзядуха та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Василенка.

Василь Дзядух проінформував журналістів про хід підготовки до реконструкції та розширення проїжджої частини вулиці Карла Маркса та капітального ремонту доріг обласного центру, зупинився на вирішенні проблеми незавершеного будівництва у Кіровограді, повідомив про заходи контролю щодо дотримання правил торгівлі алкогольними напоями на території міста.
Коментуючи ситуацію з підвищенням ціни на газове паливо, Василь Дзядух відзначив, що підстав переглядати діючи тарифи на проїзд у громадському транспорті на сьогоднішній день у міської влади немає. Для перегляду відсутнє економічне обґрунтування. Поки перевізники не забезпечать повну прозорість своєї діяльності – щоб було видно їхні реальні затрати, щоб вони платили офіційну заробітну плату своїм працівникам, – питання про перегляд тарифу не ставитиметься, наголосив Василь Дзядух.
Ігор Василенко поінформував про підсумки виконання міського бюджету у першому півріччі 2011 року. За його словами, у першому півріччі до загального фонду міського бюджету надійшло 288,7 млн. грн., у тому числі у повному розмірі дотації державного бюджету (56,5 млн. грн.). Обсяг паодаткових і неподаткових доходів - 191,6 млн. грн., що становить 48,6 % від річного плану.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool