Вадим Дрига відвідав дитячий будинок «Наш дім»

Вересень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

10 вересня заступник міського голови Вадим Дрига відвідав дитячий будинок «Наш дім» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

Посадовець вручив трудові книжки і подяки вихованцям, які працювали на громадських роботах по благоустрою рідного міста під час літніх канікул. Вадим Дрига привітав школярів з початком навчального року. Заступник міського голови разом із педагогічним колективом узгодили план вирішення матеріальних потреб щодо подальшого ефективного функціонування дитячого будинку та розвитку талантів дітей. Діти розповіли про свої здобутки у новому навчальному році та плани про отримання позашкільної освіти в галузях музики, дизайну, рукоділля, різних видах спорту. Вихованці закладу поділились з заступником міського голови Вадимом Дригою своєю мрією про створення спортивного залу в приміщенні дитячого будинку «Наш дім».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool