В Олександрії з нуля побудували приймальне відділення

Квітень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

Відділення екстреної медичної допомоги майже на 500 квадратних метрів побудували в центральній міській лікарні Олександрії з нуля за пів року за програмою «Велике будівництво». 

Виконання робіт проінспектував тимчасово виконуючий обов’язки голови ОДА Валерій Жалдак сьогодні, 22 квітня.

««Велике будівництво» дає можливість не лише осучаснити наші медичні заклади в частині створення нових приймальних відділень. Насамперед держава подбала про якісно новий підхід до надання екстреної медичної допомоги. Це діагностика і лікування», – підкреслив тимчасово виконуючий обов’язки голови ОДА.

На будівництво приймального відділення скерували близько 14 мільйонів гривень.

«Будівельні роботи практично завершені. Залишилося облаштувати територію», – додав Валерій Жалдак.

За словами головного лікаря Олександрійської міської лікарні Віктора Приходька, вже у травні відділення прийматиме пацієнтів.

«У відділенні працюватиме щонайменше 4 лікарів, 6 медичних сестер та інший персонал. Із техніки маємо апарат УЗД, монітори для пацієнтів. Чекаємо на встановлення томографа», - додав Віктор Приходько.

Нагадаємо, складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках стали понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, культурі, спорті та медицині. 

Олександрії з нуля за пів року за програмою «Велике будівництво».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool