В Кропивницькому патрульні спільно з волонтерами розважили дітей в лікарні

Жовтень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

Патрульні Кропивницького вже більше року опікуються маленькими пацієнтами гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні. І в свята і в будні охоронці порядку приїжджають до малечі, які борються за своє життя в лікарняних палатах.

Цього разу інспектори завітали до дітей спільно з волонтерами МБФ «Янгол життя», а щоб відволікти малечу від щодених, вкрай важливих, часом болісних медичних процедур гості запропонували присутнім вивчити стародавнє китайське мистецтво – квілінг.

- Діти з радістю відгукнулися на нашу пропозицію. За годину роботи вони створили справжні шедеври. Техніка квілінгу проста і доступна, до того ж вона розвиває дрібну моторику та увагу, - пояснюють патрульні.

Самі ж лікарі зазначають, подібні зустрічі допомагають діткам дещо розслабитися, забути про недугу, позбутися негативних емоцій та реалізувати свої творчі можливості.

Малеча ще довго не відпускала патрульних та волонтерів, які стали для них найкращими товаришами, а ті, в свою чергу, побажали їм швидкого одужання та пообіцяли дуже швидко повернутися.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool