Увага! Погіршення погодних умов!

Січень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Найближчої ночі у південній та східній частинах мокрий сніг і дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, завтра вдень у східних, західних та місцями північних областях невеликий мокрий сніг; у наступні дві доби без опадів, лише вночі 13 січня в західних та північних областях невеликий мокрий сніг з дощем.

На дорогах країни ожеледиця.  Вітер західний, південно-західний, 5-12 м/с, пориви 15-20 м/с, завтра на високогір'ї Карпат до 25 м/с. Температура вночі від 5° морозу до 2° тепла, вдень 0-6° тепла, 13-14 січня в західних областях та на півдні Криму до 9° тепла. На Київщині завтра вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла; у Києві вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла.

УкрГМЦ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool