Увага! На Одеському залізничному вокзалі впровадять «гумор-контроль»

Березень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

Стрімко наближається веселе, добре та суто одеське свято – День сміху, яке традиційно відзначається 1 квітня.

Після дворічної перерви в масових першоквітневих гуляннях одесити вирішили по-особливому відсвяткувати цей день и вже ретельно готуються до «Гуморини-2016».

Залізничники також прагнуть взяти участь у заходах, що підніматимуть настрій жителям та гостям міста. Напередодні Дня сміху артисти комік-трупи «Маски» проведуть на території залізничного вокзалу спеціальний захід. Під час акції «Зустріч гостей Одеси на «Комедіаду» коміки вимірюватимуть градус гумору в пасажирів – проситимуть пройти сміх-контроль через бутафорські двері та даруватимуть їм м’які носики.

Крім цього, з 1 по 3 квітня відвідувачів Одеського залізничного вокзалу зустрічатимуть унікальні відеоролики, створені в рамках соціального фото-проекту «Посмішка Бога, або чисто одеська історія». Це зібрання кращих робіт членів спілки фотографів Одещини, які упродовж місяця фотографували посмішки одеситів та гостей міста.
«Ми вважаємо, що посміхатися потрібно завжди та всюди, одна щира посмішка може викликати ціле море посмішок у відповідь, а значить, подарувати людям багато гарних емоцій, якими вони зможуть поділитися», – упевнені організатори проекту.

Наразі підготовка до свята гумору та сатири продовжується.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool