УСБУ в Кіровоградській області проведено тренування

Березень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Під егідою координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Кіровоградській області проведено тренування на базі одного з структурних підрозділів Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошти».

У заході взяли участь співробітники регіональних органів СБУ, МВС, ДСНС, представники «Укрпошти».
У ході тренування визначено чіткий алгоритм взаємодії правоохоронців у разі можливих терористичних проявів на території підприємств поштового зв’язку.
На сьогодні Службою безпеки України разом з іншими правоохоронними органами посилено заходи з охорони потенційно вразливих об’єктів та місць масового скупчення людей. Реалізується масштабний комплекс дій, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів.

В Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області діє цілодобовий телефон довіри. У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності, просимо звертатися за номером: (0522) 36-13-06.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool