Вчитель із Кропивницького отримав відзнаку національної премії

Жовтень 03, 2022 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 0

Вчитель із Кропивницького Олександр Сухоручко, який наразі захищає Україну, отримав відзнаку національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2022 в номінації Вчитель захисник.

Учитель із Кропивницького Олександр Сухоручко, який наразі захищає Україну, отримав відзнаку національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2022 в номінації Вчитель захисник.


 Церемонія нагородження відбулася в рамках Національного телемарафону у День працівників освіти, 2 жовтня.

Олександр Сухоручко до повномасштабного вторгнення росії працював учителем фізкультури. З початку війни був волонтером, а далі увійшов до лав захиснків України. Відомо, що наприкінці літа Олександр Сухоручко отримав мінно-вибухову травму, але готовий і далі захищати державу.

Нагадаємо, Національна премія Global Teacher Prize Ukraine 2022 відзначила вчителів, які воюють, волонтерять і продовжують навчати дітей, не зважаючи на складні умови, в яких перебувають. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool