У вагонному депо Котовськ Одеської залізниці успішно освоєно новий вид ремонту рухомого складу

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

Якісно відремонтувати самохідний спеціальний рухомий склад служби колії відтепер можна в експлуатаційному вагонному депо Котовськ Одеської залізниці.

Це дає можливість не тільки максимально використати ремонтні потужності структурного підрозділу залізниці, а й заощадити кошти ремонтуючи колійну техніку власними силами.
У травні поточного року керівництво залізниці визначило необхідність організувати ремонт спеціального рухомого складу служби колії на базі моторвагонного депо Христинівка та експлуатаційного вагонного депо Котовськ. Працівники депо у стислі терміни розробили технологічний процес ремонту даного виду рухомого складу. Також було виготовлено необхідне обладнання та устаткування. Після комплексу підготовчих робіт та вдосконалення ремонтної бази депо фахівці Дніпропетровського центру сертифікації залізничного транспорту підтвердили можливість організації якісного ремонту самохідного спеціального рухомого складу типу ДГКу, МТП-4, МПТ-6, АГМс, АГМу в умовах експлуатаційного вагонного депо Котовськ.
Перед працівниками депо було поставлено серйозне завдання – відремонтувати дрезину ДГКу приписки Котовської дистанції колії, яка протягом тривалого часу перебувала у неробочому стані. Спеціалісти депо виконали масштабний обсяг робіт: відремонтували колісні пари та редуктори, гідропередачу, компресор, кранову установку, генератор, електропроводку, пускорегулювальну апаратуру тощо. Дизельний двигун дрезини було відремонтовано спеціалістами моторвагонного депо Христинівка.
Якість ремонтних робіт особисто контролював головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольф Мелкумян, який був одним з ініціаторів організації ремонту спеціального рухомого складу служби колії у вагонному депо Котовськ.
Комісія начальника Одеської залізниці високо оцінила плідну співпрацю колективів вагонного експлуатаційного депо Котовськ, моторвагонного депо Христинівка, колійного ремонтно-механічного заводу Черкаси, фахівців служб вагонного господарства, колії та матеріально-технічного постачання під час прийому в експлуатацію капітально відремонтованої дрезини.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool