У Світловодську почав діяти новий центр надання адміністративних послуг.

Вересень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

17 вересня заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віктор Рєзнік взяв участь у відкритті Центру надання адміністративних послуг у Світловодському районі.

Звертаючись до присутніх на урочистій церемонії відкриття Центру, Віктор Рєзнік наголосив на важливості реформування системи надання адміністративних послуг, адже мета влади – максимально спростити процедуру надання адмінпослуг шляхом введення "єдиного вікна".
– Перед нами стоїть чітке завдання Президента – створення комфортних умов для населення, незалежно від місця проживання. Віднині усі жителі району, підприємці, представники малого та середнього бізнесу матимуть можливість отримувати документи дозвільного характеру в Центрі, не гаючи часу на пошук потрібної інстанції чи органу влади.
Центром надання адміністративних послуг у Світловодському районі вже надається 104 послуги, з них 57 - адміністративні та 47 - дозвільного характеру. Загалом тут представлено більше 20 суб’єктів надання послуг. На постійній основі у Центрі працюють державний реєстратор та державний адміністратор.
Центр надання адміністративних послуг у Світловодському районі знаходиться за адресою м. Світловодськ вул. Леніна 14, 2 поверх каб 18а.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool