У смт Компаніївки та м. Мала Виска відбувся рейд

Липень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

4 липня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців смт Компаніївки та м. Мала Виска щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Громадянам наголосили, що у літній пожежонебезпечний період достатньо найменшої іскри, щоб вогонь швидко поширився обійстям.

Статистика пожеж по Кіровоградщині свідчить, що займання у житловому секторі виникають найчастіше і, як правило, через необачність або халатність самих господарів. Рятувальники нагадали правила безпечної експлуатації електричних побутових приладів, газового обладнання, закликали до обережності під час паління, спалювання сміття на подвір’ї, контролю за станом електромережі у будинку, акцентували увагу на безпеці дітей, у яких саме у розпалі літні канікули (і безліч можливостей потрапити у неприємну історію!).

Також під час відпрацювання житлового сектора торкнулись питання безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни. Крім того, йшлось про безпечний відпочинок на природі та запобігання лісовим пожежам, безпеку на воді.

Рятувальники проводили бесіди, роздавали листівки, відповідали на питання місцевих жителів, закликали дбати про власну безпеку та безпеку дітей.

Прес-служба У ДСНС в області 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool