У понеділок будуть відкриті тендернї пропозиції тролейбусів для Кропивницького

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

18 серпня сплив термін подання документів для участі у тендері, оголошеному КП “Електротранс” на закупівлю 20 тролейбусів

 Як повідомили в управлінні розвитку транспорту та зв’язку, засідання тендерного комітету відбудеться у понеділок, 22 серпня 2016 року о 13.00 у приміщенні міської ради Кропивницького (кімната 215).
Документи для участі у конкурсі виставило одне підприємство – ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН”. Інше – ТОВ СП “Янікс” зареєструвалося, але ситема “PROZORRO” не бачить їхньої документації.

ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” пропонує продати Кропивницькому комунальному підприємству “Електротранс” 20 тролейбусів “ДНІПРО - Т103” виробництва ДП “Виробниче об’єднання “Південний машинобудівний завод” ім. О.М. Макарова.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool