У обласному Управлінні Держтехногенбезпеки підбили підсумки роботи за І півріччя 2012 року

Липень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Днями в Управлінні Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області проведено нараду за підсумками службової діяльності у І півріччі 2012 року за участю начальників міських та районних відділів. Головував на засіданні начальник Управління полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов.


Про стан наглядово-профілактичної діяльності доповів заступник начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Роман Шаповалов. Стан кадрового, матеріально-технічного та фінансового забезпечення проаналізував у своєму виступі заступник начальника - начальник відділу контролю за діяльністю органів виконавчої влади, кадрового та правового забезпечення Управління підполковник служби цивільного захисту Микола Короленко.
У ході наради розглянуто стан дотримання законності під час використання прав, наданих органам держпожнагляду в області. Не залишився поза увагою і стан протипожежного захисту під час підготовки та проведення зернозбиральної кампанії 2012 року.
На засіданні заслухали керівників тих районних відділів, які за підсумками службової діяльності у першому півріччі показали низькі результати.
Підвів підсумки наради та окреслив основні завдання на третій квартал поточного року начальник Управління полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов. Враховуючи певне зростання кількості пожеж у першому півріччі порівняно з аналогічним періодом минулого року, Ігор Вікторович наголосив, що профілактика пожеж і загибелі на них людей залишається пріоритетом у роботі Управління. Важливо і надалі проводити відпрацювання населених пунктів, широку масово - роз’яснювальну роботу, профілактичну роботу з громадянами, що відносяться до «групи ризику». Також наголошено на необхідності продовження роботи по недопущенню загибелі людей на водоймах влітку. Начальник Управління звернув особливу увагу присутніх на важливості належного дотримання працівниками вимог антикорупційного законодавства.
Після підбиття підсумків відбулися семінарські заняття з начальниками територіальних підрозділів, на яких детально розглянуто наказ МНС України від 25.05.2012 № 863 «Про затвердження Порядку проведення перевірок органами Державної інспекції техногенної безпеки України та визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів МНС України» та інші важливі питання, вивчення яких сприятиме підвищенню професійного рівня керівників підрозділів.

Управління Держтехногенбезпеки в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool